Om os Harlev Tømrer- og Snedkerforretning

 
 
Harlev Tømrer- & Snedkerforretning ApS har eksisteret siden 1917. Tømrermester Ivan Poulsen, overtog firmaet i 1977 og har siden drevet firmaet med kvalitet som varemærke.
I januar 2014 overtog Steffen Meyer Poulsen, søn af Ivan Poulsen, virksomheden og vil i fremtiden fortsætte i samme ånd.

Vi lægger vægt på at tilbyde vores kunder en skræddersyet løsning tilpasset økonomi, kvalitet og omfang - Så kunderne får det fulde udbytte af deres byggebudget.

Vi bistår i alle byggeriets faser, herunder rådgivning, projektering, tegning, myndighedsspørgsmål, tilladelser m.m. og sikrer kunden det ønskede resultat afleveret til den aftalte tid.

Med mange års erfaring inden for faget kombineret med den nyeste know-how og teknologi, kan vi tilbyde vores kunder en optimal løsning i forbindelse med alle tømreropgaver – store som små.

Vores kundekreds består i dag af virksomheder, boligselskaber og private i hele Østjylland. Harlev Tømrer- & Snedkerforretning ApS er en mindre virksomhed uden stor administration. Dette kommer vores kunder tilgode gennem fornuftige priser, høj kvalitet og stor fleksibilitet.

Harlev Tømrer- og Snedkerforretning ApS | CVR: 36736836 | Florasvej 29, 8462 Harlev  | Tlf.: 22954578